KOMUNALAC GOSPIĆ d.o.o.

Svim Hrvaticama i Hrvatima, žiteljima grada Gospića i Republike Hrvatske upućujemo iskrene čestitke povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.  S ponosom se prisjećamo teških vremena obrane hrvatske slobode i iskazujemo zahvalnost svim hrvatskim braniteljima, posebice onima  koji su svoje živote trajno i nesebično ugradili u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske.

 

 

Obavještavamo korisnike javnog parkirališta da sva parkirališta pod upravljanjem trgovačkog društva Komunalaca Gospić, d.o.o,, Gospić počinju s redovnim radom i naplatom od prestanka Odluke o privremenoj obustavi naplate parkiranja na javnim parkiralištima Grada Gospića KLASA: 300-01/20-01/2. LRBROJ: 2125/01-02-20-02 od 24. ožujka 2020. godine (dalje u tekstu - Odluka).

Također, obavještavamo korisnike Povlaštenih parkirnih karata, da će se PPK moći produžiti od dana prestanka važenja Odluke. Produljuje se valjanost polugodišnjih i godišnjih parkirališnih karata za razdoblje jednako razdoblju važenja navedene Odluke (od 24,ožujka 2020. godine do 24.06.2020. godine).

Obavijest o redovnoj naplati parkiranja

Prikupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada i papira dana 1.svibnja 2020.g. obavit će se prema utvrđenom rasporedu.

S poštovanjem,

IMG 20200422 WA0002

Poštovani,

Danas, 22.travnja 2020.g., izvršena je preventivna dezinfekcija prostora Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije u Gospiću, Otočcu i Udbini.

Dezinfekcija je izvršena na molbu ravnatelja Ivana Bronzovića zajedno s partnerskom tvrtkom PECTO d.o.o. iz Škabrnje.

Kao društveno odgovorne tvrtke svakodnevno dajemo  svoj doprinos zajednici , ovaj put zajednički, u borbi protiv koronavirusa.Čuvajmo jedni druge.

                                                                                                  Direktor Milan Mataija

Ur.br. 160/2020

Gospić,14.travnja 2020.g.

U skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sutra, 15.travnja 2020.g. izvršit će se preventivna dezinfekcija višestambenih zgrada u ulici Kralja Petra Krešimira 13 i 15 te u zgradi I.Bana Karlovića 1,Trg S.Radića i V.Velebita 15 (“Crvena zvijezda”) u cilju spriječavanja pojave koronavirusa.

Dezinficirati će se zajednički prostori zgrade, podrumi i stubišta. Predstavnicima stanara preporuča se više puta dnevno provjetravati zajedničke prostorije jer se na taj način smanjuje veliki broj mikroorganizama koji mogu lebdjeti u zraku.

Molimo sve stanare da se pridržavaju uputstava Nacionalnog stožera.

Čuvajmo jedni druge.

                                                                     Milan Mataija

Usluga Gospić | Grad Gospić | Ličko Senjska Županija

Copyright © 2014. All Rights Reserved.