KOMUNALAC GOSPIĆ d.o.o.

Od ponedjeljka, 6.travnja 2020.g. korisnicima naših usluga bit će omogućeno plaćanje računa putem naše blagajne, koja će raditi u vremenu od 8 do 13 sati, na novoj lokaciji, bočna strana zgrade, na Bužimskoj ulici.

Rad blagajne će biti organiziran na način da stranke ne ulaze u prostor tvrtke već će sve radnje obaviti na šalteru,  uz poštivanje strogih mjera socijalnog distanciranja, s osiguranim punktom sa dezinfekcijskim sredstvima .

Na šalteru će se moći platit i računi tvrtke Usluga d.o.o.

Molimo sve građane da se pridržavaju propisanih mjera.

 Čuvajmo jedni druge.

 

 

S poštovanjem,

Direktor Milan Mataija

U skladu s Odlukom  Stožera civilne zaštite od 27.ožujka 2020.g. , Gradska tržnica će raditi u petak, 3. travnja 2020.g. od 8,00 do 14,00 sati.

Rad će biti organiziran na način da će prodavači svoju robu moći prodavati isključivo iz postojećih zatvorenih prostora te će biti postavljeni i dodatni kiosci.

Uz hranu, meso, mliječne proizvode, jaja, voće i povrće osiguran je i rad ribarnice u kojoj će se prodavati pastrva i morska riba.

Rad tržnice će biti osiguran uz poštivanje strogih mjera socijalnog distanciranja s osiguranim punktovima sa dezinfekcijskim sredstvima za ruke te kontrolom ulaska i izlaska kupaca na prostor tržnice.

Molimo sve građane da se pridržavaju propisanih mjera.

 Čuvajmo jedni druge.

 

S poštovanjem,

 Direktor Milan Mataija

U skladu s Odlukom o mjeri obustave rada tržnica i svih objekata u sastavu tržnica u kojima se obavljaju druge djelatnosti ,Načelnika stožera civilne zaštite od 22.ožujka 2020.g. , Gradska tržnica neće raditi u petak 27.ožujka 2020.g.

Odluka se primjenjuje do opoziva od strane nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Ostanimo u svom domu, čuvajmo jedni druge.

 

S poštovanjem,

Direktor Milan Mataija

Odluka o zabrani rada tržnica

Od jučer, 25.3.2020.g.djelatnici naše tvrtke , u dogovoru s Crvenim križem, postavljaju informativne plakate s uputama za siguran način obilaska starijih i nemoćnih osoba, na ulaznim prostorima svih stambenih zgrada. Ukupno će se postaviti 300 plakata u 47 stambenih zgrada na Ličkom Osiku i 75 u Gospiću, koje se nalaze u sustavu stambene pričuve. Također, na svim ulaznim vratima postavljene su naljepnice s telefonskim brojem 112 DUZS-a.

U slučaju potrebe  dezinfekcije stubišnih ili drugih prostora stambenih zgrada  osigurali smo sva potrebna sredstva te smo spremni u svakom trenutku izvršiti dezinfekciju prema odluci epidemiološke službe.

Opširnije:Obavijest - stambene zgrade

Usluga Gospić | Grad Gospić | Ličko Senjska Županija

Copyright © 2014. All Rights Reserved.