KOMUNALAC GOSPIĆ d.o.o.

Prikupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada i papira dana 1.svibnja 2020.g. obavit će se prema utvrđenom rasporedu.

S poštovanjem,

IMG 20200422 WA0002

Poštovani,

Danas, 22.travnja 2020.g., izvršena je preventivna dezinfekcija prostora Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije u Gospiću, Otočcu i Udbini.

Dezinfekcija je izvršena na molbu ravnatelja Ivana Bronzovića zajedno s partnerskom tvrtkom PECTO d.o.o. iz Škabrnje.

Kao društveno odgovorne tvrtke svakodnevno dajemo  svoj doprinos zajednici , ovaj put zajednički, u borbi protiv koronavirusa.Čuvajmo jedni druge.

                                                                                                  Direktor Milan Mataija

Ur.br. 160/2020

Gospić,14.travnja 2020.g.

U skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sutra, 15.travnja 2020.g. izvršit će se preventivna dezinfekcija višestambenih zgrada u ulici Kralja Petra Krešimira 13 i 15 te u zgradi I.Bana Karlovića 1,Trg S.Radića i V.Velebita 15 (“Crvena zvijezda”) u cilju spriječavanja pojave koronavirusa.

Dezinficirati će se zajednički prostori zgrade, podrumi i stubišta. Predstavnicima stanara preporuča se više puta dnevno provjetravati zajedničke prostorije jer se na taj način smanjuje veliki broj mikroorganizama koji mogu lebdjeti u zraku.

Molimo sve stanare da se pridržavaju uputstava Nacionalnog stožera.

Čuvajmo jedni druge.

                                                                     Milan Mataija

U skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo  danas je u stambenoj zgradi “Uglovnica” izvršena preventivna dezinfekcija u cilju spriječavanja pojave koronavirusa.

Dezinficirani su zajednički prostori zgrade, podrumi i istubišta. Predstavnicima stanara preporuča se više puta dnevno provjetravati zajedničke prostorije jer se na taj način smanjuje veliki broj mikroorganizama koji mogu lebdjeti u zraku.

Preventivno dezinficiranje višestambenih zgrada, koje su pod upravom naše tvrtke, nastavljaju se idući tjedan.

Molimo sve stanare da se pridržavaju uputstava Nacionalnog stožera.

 

Čuvajmo jedni druge.

Sretan Uskrs.

IMG 20200410 WA0025 1IMG 20200410 WA0026IMG 20200410 WA0030

 

Zbog neradnog dana  na Uskrsni ponedjeljak, 13. travnja neće se odvoziti miješani komunalni otpad prema utvrdjenom rasporedu već se  obaviti u utorak, 14. travnja 2020.g.

Promjena rasporeda odnosi se na korisnike u ulicama:

Dr. Ante Starčevića, Frana Kurelca, Eugena Kumičića,Popa F. Biničkog, Lavoslava Vukelića, Ivana Gojtana, Miroslava Kraljevića, Neznanih junaka, Senjskih žrtava, Popa Nikole Mašića,Vjenceslava Novaka, Pazariška ul.,Ferdinanda Kovačevića, Kneza Domagoja, Vladimira Nazora, S.S.Kranjčevića, A.G. Matoša, Ul. Hrvatskih književnika, Augusta Šenoe, Tina Ujevića, Bužimska ul.  

S poštovanjem,

Milan Mataija

Čuvajmo jedni druge.

Sretan Uskrs.

Usluga Gospić | Grad Gospić | Ličko Senjska Županija

Copyright © 2014. All Rights Reserved.