KOMUNALAC GOSPIĆ d.o.o.

Screenshot 2018 02 01 18.08.34

Mobilno reciklažno dvorište je pokretna jedinica koja služi za odvojeno prikupljanje i skladištenje manjih količina iskoristivih i drugih vrsta otpada iz kućanstva. Odlaganje otpada u mobilno reciklažno dvorište omogućeno je neprekidno, 24 sata dnevno, zbog samostalne konstrukcije koja ne zahtijeva prisutnost osobe za rad. U njega se mogu odlagati sljedeće vrste otpada: lijekovi, stare baterije, papir i karton, plastika, metal, staklo, odjeća, odbačena električna i elektronska oprema, fluorescentne i štedne žarulje, ambalaža koja je onečišćena opasnim tvarima, metalna ambalaža pod pritiskom. Na području grada Gospić (mjesni odbori) određeno je ukupno 11 lokacija na kojima će se nalaziti mobilno reciklažno dvorište. Rasporedom je predviđeno da na svakom lokaciji dvorište radi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeću lokaciju. Sve naknadne promjene u vezi termina i lokacija zadržavanja mobilnog reciklažnog dvorišta na pojedinim lokacijama građanima će biti dostupne na web stranicama Komunalca Gospić.

Screenshot 2018 02 01 18.08.03

Komunalac Gospić d.o.o. pokrenuo je postupak Nabave radova na energetskoj obnovi višestambene zgrade na adresi Vile Velebita 1,3,5, Kaniška 12,14,16,18, Bana Ivana Karlovića 11, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da se jave na navedeni natječaj.

Opširnije:Obavijest o nabavi radova na energetskoj obnovi višestambene zgrade na adresi Vile Velebita 1,3,5,...

Komunalac Gospić d.o.o. pokrenuo je postupak Nabave radova na energetskoj obnovi višestambene zgrade na adresi Ulica 118. brigade Hrvatske vojske 1, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da se jave na navedeni natječaj.
Dokumentacija za nadmetanje sa svim njenim prilozima dostupna je u prilogu ovog Poziva te na internet stranici www.strukturnifondovi.hr .
Osobe ovlaštene za komunikaciju s ponuditeljima su:

Opširnije:Obavijest o nabavi radova na energetskoj obnovi višestambene zgrade na adresi Ulica 118. brigade...

Usluga Gospić | Grad Gospić | Ličko Senjska Županija

Copyright © 2014. All Rights Reserved.